Doe mee!

Wil jij ook meedoen aan hét fietsevenement van Texel? Er wordt tijdens de tocht geen enkele bezienswaardigheid van dit mooie eiland overgeslagen. Je fietst door de prachtige natuurgebieden die het eiland te bieden heeft, het witte kerkje van Den Hoorn en natuurlijk de karakteristieke vuurtoren die je bij een bezoek aan het eiland gezien moet hebben! Na het fietsen van de tocht is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke pastamaaltijd. Daarnaast is het fietsevenement met drie vernieuwde routes geschikt voor wielrenners en mountainbikers van ieder niveau! Koop je ticket(s) en zet hem in de agenda: zaterdag 6 mei 2023, Johnny Rep Ronde van Texel!

Afstanden

Bij deelname kun je kiezen uit 3 afstanden:

  • 45 kilometer
  • 70 kilometer
  • 115 kilometer

Tarieven

Inschrijven voor de Johnny Rep Ronde van Texel kan als individu of met een bedrijventeam. Het is mogelijk om als individu gelijk je tickets voor je fietsmaten te bestellen.

Een bedrijventeam bestaat uit minimaal 5 personen. Door je in te schrijven als bedrijventeam geniet je van nog meer leuke extra’s, zoals onder andere een drankje bij de finish!